Trening med mening

Trening med mening

Ny treningssesong er i gang! Vi trener ved Stovner og Løren skole. Nybegynnere er hjertelig velkomne til å komme innom og prøve når som helst. Vel møtt!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Summer Camp Oslo

Summer Camp Oslo

Samurai Karateklubbs medlemmer sammen med WIKF Chief Instructor sensei Jon Wicks på sommerens største samling - Summer Camp Oslo

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Halden Karateklubb inviterer til Mini Cup II stevne søndag 29. mars i Porsneshallen, Halden. Se invitasjonen.

Samurai KK sørger for felles påmelding og betaling så gi beskjed enten på mail eller på trening snarest, og seinest innen mandag 23. mars, hvis du vil være med.
Å delta koster kr 300, kr 175 per utøver per klasse, og påmeldingen er bindende. Klubben betaler startkontingenten for lag.
Du kan enten ta med penger på trening eller betale inn til Samurai KKs konto : 0539 63 28137
Har dere ikke betalt inn eller gitt beskjed om betaling innen fristen blir dere heller ikke påmeldt.

På det siste forbundstinget i juni 2008 ble det vedtatt av seksjonene å fjerne konkurranselisensordningen med virkningsdato fra og med 1. januar 2009.
I praksis betyr det for NKFs medlemsklubber at det ikke lenger er behov for å bestille og betale for konkurranselisenser for sine utøvere som deltar i aktiviteter/stevner i regi av forbundet.

Stevnet begynner klokka 10 så vær tidlig ute, seinest klokka 0900 for registrering, skifte og oppvarming.
Stevnet varer noen timer og det kan bli litt venting så ta med matpakke, drikkeflaske, gjerne frukt og også varme sokker og en genser eller jakke til å ha utenpå gien. Husk hansker og tannbeskytter.

Forbundet krever nå også at alle utøvere i kumite skal ha fot- og leggbeskytter når de konkurrerer.
Klubben har ett sett røde og ett sett blå som vi låner ut, men vi anbefaler dere som er med og konkurrerer å kjøpe egen beskyttelse.

Minst en voksen leder fra klubben vil være til stede under hele stevnet, og trenger du skyss gi beskjed så skal vi prøve å ordne det.