Trening med mening

Trening med mening

Ny treningssesong er i gang! Vi trener ved Stovner og Løren skole. Nybegynnere er hjertelig velkomne til å komme innom og prøve når som helst. Vel møtt!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Summer Camp Oslo

Summer Camp Oslo

Samurai Karateklubbs medlemmer sammen med WIKF Chief Instructor sensei Jon Wicks på sommerens største samling - Summer Camp Oslo

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Vi får dessverre ikke trent på Stovner skole resten av november da skolen skal bruke gymsalen selv så vi starter derfor opp trening på Skjønnhaug skole en uke tidligere enn vi hadde tenkt.

Fra og med mandag 27. november trener vi altså alle mandager og onsdager fra klokka 18 til klokka 20 hver uke fram til juleferien starter.
De minste kan gå hjem etter en time, men de eldste ungdommene og voksne kan glede seg over to timer trening!

Skjønnhaug skole ligger på Lindeberg og adressen er Lindebergåsen 39.
Klikk her for å se på kartet hvor Skjønnhaug skole er.

Velkommen til trening på Skjønnhaug!

0
0
0
s2sdefault