Trening med mening

Trening med mening

Ny treningssesong er i gang! Vi trener ved Stovner og Løren skole. Nybegynnere er hjertelig velkomne til å komme innom og prøve når som helst. Vel møtt!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Summer Camp Oslo

Summer Camp Oslo

Samurai Karateklubbs medlemmer sammen med WIKF Chief Instructor sensei Jon Wicks på sommerens største samling - Summer Camp Oslo

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

I forbindelse med deltakelse på Østlandscup 1/2018 arrangerer Samurai karateklubb konkurransetrening de to siste lørdagene før stevnet.
Nedre aldersgrense for å delta på stevner er 7 år, men konkurransetreningen er åpen for alle.
For å kunne delta på stevner krever vi at den enkelte utøver deltar på konkurransetrening i forkant.
Konkurransetreningen koster kr 150 per gang og betales kontant på stedet. Det er ikke nødvendig med påmelding til konkurransetreningene.
 
Konkurransetreningen foregår ved Skjønnhaug skole.
Alle som deltar på dette stevnet deltar i både kata og kumite konkurransen, slik at utøverne må være med på begge treningene.
 
Lørdag 20. januar klokka 10-13: Katatrening
Her kommer vi til å gå gjennom konkurransekataer, lære regler og hvordan en kata skal framføres.
For å kunne delta i konkurranser må den enkelte kunne minimum en pinan-kata.
 
Utstyr som kreves: Karategi, overtrekksdress og belter (rødt og blått)

 
Lørdag 27. januar klokka 10-13: Kumitetrening
Her lærer vi teknikker og regler. Vi har vært så heldige og fått en av de beste utøverne i Norge i dag, medlem av landslaget og internasjonal utøver, til å komme og hjelpe oss og instruere.
 
Utstyr som kreves: Karategi, overtrekksdress og kumitepakke (fot/leggbeskytter, hansker og belter i rødt og blått) samt tannbeskytter.
 
 
Stevnet er i regi av Norges Kampsportforbund og blir avholdt lørdag 3. februar i Bjølsenhallen, Moldegata 7, 0468 Oslo - Oppmøte klokka 09.00
 
Klubben sørger for påmelding til Kampsportforbundet og fristen for påmelding og betaling er fredag19. januar 2018.
Prisen for å delta er kr 400 for barn under 12 år og kr 500 etter fylte 12 år.
Påmelding sendes til adressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og konkurranseavgiften betales inn til Samurai karateklubbs konto 0539 63 28137
 
Vi satser på at det blir en bra gjeng som deltar på stevnet og vi gleder oss til 3. februar J
0
0
0
s2sdefault