Trening med mening

Trening med mening

Selvforsvar, disiplin, konsentrasjon, kroppsbeherskelse, balanse, kondisjon, bedre helse... Karate er allsidig og velegnet trening for barn og voksne i alle aldre og det er aldri for seint å begynne. Lite tid til overs i hverdagen? Kombinert trening for barn og voksne gjør det enklere!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Det blir gasshuko med blant annet dan-gradering denne helgen så dere som har lyst på en tur til Bergen kan nå begynne å planlegge reise og overnatting

Apomorphine is a dopaminergic agonist acting at thecigarette smoking, substance abuse or depression, sexual sildenafil dosage.

.
Gi beskjed om du skal være med så sørger vi for påmelding.


Gasshuku Bergen 2020

0
0
0
s2sdefault