Trening med mening

Trening med mening

Selvforsvar, disiplin, konsentrasjon, kroppsbeherskelse, balanse, kondisjon, bedre helse... Karate er allsidig og velegnet trening for barn og voksne i alle aldre og det er aldri for seint å begynne. Lite tid til overs i hverdagen? Kombinert trening for barn og voksne gjør det enklere!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

GRADERINGSSAMLING FOR BARN TIL OG MED 12 ÅR PÅ LØREN SKOLE TIRSDAG 29. NOVEMBER KLOKKA 18:00-20:30

Sjekkliste for de som skal gradere:

  • Ren og nystrøket gi med klubbmerke på jakken. Det er lov med hvit t-skjorte under gien. Husk hansker og overtrekksdress.
  • Trenings- og graderingsavgift skal være betalt før samlingen starter.
  • Spørsmål om graderingen tas med treneren, og fravær fra obligatorisk oppmøte skal også være godkjent av trener på forhånd
  • Vannflaske og matpakke.

Samlingen koster 600 kroner, 300 i treningsavgift og 300 for graderingen.

Dere betaler inn til Samurai karateklubb sin konto 05396328137 innen tirsdag 22. november.

Husk at vi skal ordne med belter og skrive diplomer så for å greie å ha dette klart trenger vi at betalingsfristen blir overholdt.

 

Betaler du for flere barn er det 50% rabatt på treningsavgiften fra nummer to. Graderingsavgiften kommer i tillegg. Det er ikke rabatt på graderingsavgiften, kun treningsavgiften.

Eksempel:

Barn 1: 300 + 300 = 600

Barn 2: 300 + 150 = 450

 

Vi gjør oppmerksom på at kun mottatt betaling er å regne som påmelding.

 

Dørene inn til skolen har automatisk lukning, men vi har noen som passer på døren fram til fem minutter før treningen begynner, så pass på å være ute i god tid.

Uansett fint om alle er tidlig ute slik at vi klarer å begynne presis 😊

 

Det er mange som skal gradere så for å unngå trengsel i garderoben fint om barna er mest mulig ferdig skiftet på forhånd

 

Foreldre og familie er velkomne til å være med og se på 😊

0
0
0
s2sdefault