Trening med mening

Trening med mening

Ny treningssesong er i gang! Vi trener ved Stovner og Løren skole. Nybegynnere er hjertelig velkomne til å komme innom og prøve når som helst. Vel møtt!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Summer Camp Oslo

Summer Camp Oslo

Samurai Karateklubbs medlemmer sammen med WIKF Chief Instructor sensei Jon Wicks på sommerens største samling - Summer Camp Oslo

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Samurai karateklubb hadde fire deltakere på årets regionsmesterskap: Nora, Cesar, Milad og Shajin – vi er stolte av innsatsen de gjør og at de stiller opp og representerer klubben på en god måte.

Bilder fra stevnet er på Facebook https://www.facebook.com/SamuraiKarateklubb

Til høsten blir det to nye Østlandscuper den første lørdag 22. september og den andre lørdag 3. november. Vi sender ut info om påmelding over sommeren og håper at det blir en bra gjeng som har lyst til å være med.

0
0
0
s2sdefault