Trening med mening

Trening med mening

Ny treningssesong er i gang! Vi trener ved Løren skole. Nybegynnere er hjertelig velkomne til å komme innom og prøve når som helst. Vel møtt!

Klubbgradering

Klubbgradering

Spente karateutøvere før klubbgraderingen starter. Det er klubbgradering to ganger i året for barn yngre enn 12 år. Eldre barn, ungdom og voksne graderer ved vinter eller sommersamlingene som er i WIKF regi.

Summer Camp Oslo

Summer Camp Oslo

Samurai Karateklubbs medlemmer sammen med WIKF Chief Instructor sensei Jon Wicks på sommerens største samling - Summer Camp Oslo

Gasshuku

Gasshuku

Det arrangeres to treningssamlinger, gasshuku, i løpet av året. En vintersamling rundt månedsskiftet november/desember og en sommersamling i juni. Til disse samlingene kommer det utøvere fra ulike klubber i Østlandsområdet og samlingen varer i 3 dager.

Vi innleder altså høstsesongen med fortsatt trening i «Bobla» på Aker mandager klokka 17 og fortsetter med det resten av august.

Minner om at Bobla ikke har garderobe slik at alle må komme ferdig skiftet og med vannflaske.

 

STOVNER SKOLE

Vi har tilgang til gymsalen på Stovner skole fra september slik at første trening i gymsalen blir mandag 3. september. Det blir fortsatt trening mandager og onsdager, det eneste som er nytt er at nå begynner treningen klokka 18 begge dagene.

 

LØREN SKOLE

På Løren skole ble de ikke ferdige med å renovere gymsalen i løpet av sommeren så vi kan dessverre ikke bruke den før arbeidet er ferdig. Vi får beskjed fra skolen når gymsalen er ferdigstilt oppusset, og i mellomtiden kan vi tilby trening mandager og onsdager på Stovner skole.

 

Vi håper arbeidet blir raskt ferdig og når gymsalen er klar til bruk igjen blir det trening tirsdager og torsdager som vanlig.

0
0
0
s2sdefault